Wulff Oy valitsi Devocan varaston ohjausratkaisun

Interaktiivinen ja mobiili varaston ohjausratkaisu.

Wulff Oy Ab ja Devoca Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen varaston ohjausratkaisun toimittamisesta. Toimitettava kokonaisuus perustuu Devocan Talk’nPick ratkaisuun sekä asiakaskohtaisiin räätälöinteihin. Ratkaisu otetaan käyttöön kesästä 2017 alkaen. ”Devocan toimittama interaktiivinen ja mobiililaitteita hyödyntävä ratkaisu on alan ehdotonta huippua. Ratkaisu nostaa palvelumme jälleen kerran askelta korkeammalle tasolle. Sen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä joustavamman ja kustannustehokkaamman toimintatavan”, kertoo Wulff Oy:n myyntijohtaja Risto Pentikäinen.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.