Lataukset

Videot, esitteet ja ladattavat sovellukset

Videot

Talk'nPick - oikea tuote ulos nopeammin ja tehokkaammin

Talk’nPick ratkaisu vapauttaa kädet ja katseen varsinaisiin varastotöihin. Ratkaisumme tehostaa työtehtäviä kaikentyyppisissä ja -kokoisissa varastoissa sekä parantaa työtyytyväisyyttä multimodaalisten käyttötapojen ja puettavan teknologian avulla. Katso videolta, miten tehokas ja helppokäyttöinen Talk’nPick ratkaisu on käytössä.  

Talk'nPick Lite - pienvarastojen hallintaan

Devocan uusi Talk’nPick Lite on nopeasti käyttöönotettava pienvarastojen sähköinen hallintaratkaisu. Vältät raskaat projektit, monimutkaiset asennukset ja pitkät käyttökoulutukset. Varaston käyttäjälle kaikki tarvittava löytyy omasta puhelimesta – yksinkertaisesti ja helposti. Yritykselle investointi on nopea sekä kustannustehokas.  

Esitteet

Ladattavat sovellukset

Talk’nPick Lite on nopeasti käyttöönotettava pienvarastojen sähköinen hallintaratkaisu. Mobiilisovellus toimii kaikilla Android puhelimilla ja tableteilla, joissa on NFC- lukuominaisuus.

Lataa Talk’nPick Lite Google Playsta.

Stock’nGo on pienvarastojen hallintaan tarkoitettu  reaaliaikainen mobiiliratkaisu, jossa toimintoina ovat luku- ja täyttö. Sovellus toimii kaikilla Android-puhelimilla, joissa on kameraominaisuus. 

Lataa Stock’nGo Google Playsta.