Ajankohtaista

Devocan Talk’nPick – puheohjattua logistiikkaa

Talk’nPick tehostaa ja optimoi toimintoja Toimiiko varastosi tehokkaasti ja virheettömästi? Haluaisitko kustannustehokkaasti ja nopeasti tarkentaa ja nopeuttaa varastotoimintojasi?  Talk’nPick puheohjattu, multimodaalinen varastonhallinnan ratkaisu on käytössä

Lue lisää »

Sisälogistiikkapäivän sponsorina Devoca Oy

Sisälogistiikkapäivä 2020 – Sisälogistiikan transformaatio ja uudet teknologiat | Verkkoseminaari Sisälogistiikan asiantuntijoiden ja ammattilaisten vuosittainen huipputapahtuma keskittyy tänä vuonna sisälogistiikan muutokseen. Tapahtuma järjestetään verkkoseminaarina 28.10.2020.

Lue lisää »

Devocan OpenERP expertti

Esittelyssä Xiaocan Zeng / Introducing Xiaocan Zeng Xiao tuo itämaista nyanssia tiimiimme. Hän on kotoisin Kiinasta Zhejiangin provinssista, joka sijaitsee etelään Shanghaista. Xiao tuli Ouluun

Lue lisää »

Devocan nuoret devaajat

Esittelyssä Devocan kova devaajakolmikko Leevi aloitteli yrityksessämme softakehittäjänä syksyllä 2019. Aamu alkaa kahvikupillisella ja päivän tehtäviä pohtiessa. Pääsääntöisesti työtehtävät käsittävät sekä Android mobiilikehitystä että testaamista.

Lue lisää »

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.