Verkkokaupan varaston kehittäminen

Verkkokaupan varasto - yrityksen ydintoiminto

Verkkokaupan erikoisluonne vaikuttaa myös sen varastotoimintoihin. Suuret tilausmäärät, joissa tilauskohtaisten rivien määrä on vähäinen, aiheuttaa lisätyötä ja lisäkustannuksia. 

Liiketoiminnan kasvu, kampanjat ja sesongit heiluttelevat varaston kapasiteettitarvetta nopealla sykkeellä. Viiveet ja virheet varastossa tarkoittavat pahimmillaan menetettyä asiakasta.

Kerralla kuntoon

Verkkokaupan varastotoimintojen kehittäminen

Devoca 05 PAINO

Devocan vahva kokemus verkkokaupoista ja tehokkaat ratkaisumme auttavat verkkokauppaa menestymään,  vähentäen samalla varaston kustannuksia.

Talk’nPick ratkaisulla suoritetaan kaikki varaston työt markkinoiden tehokkaimmin ja tarkimmin. Ratkaisussa on huomioitu verkkokaupan tarpeet tehokkaalla puhekeräyksellä ja edistyksellisillä työn optimoinnin toiminnallisuuksilla. Multimodaalinen ratkaisu skaalaa varaston kapasiteettia nopeasti ja ilman tuskaa. 

Aina Talk’nPick ei riitä, vaan tarvitaan varastonhallinnan laajaa uudistamista. Silloin ratkaisu on Talk’nPick WMS, jolla hoidetaan kaikki varastotoiminnot aina tuotesaldojen hallinnasta kuljetuksien tilauksiin saakka. 

Töiden optimointi, johtaminen ja reaaliaikainen seuranta onnistuu kätevällä Tools-lisäosalla. Se voidaan liittää sekä Talk’nPick, että Talk’nPick WMS ratkaisuihin.

Tutustu ratkaisuihimme alla olevista linkeistä. Mikäli et löytänyt sopivaa, kokeile ratkaisuvalitsinta tai ota suoraan yhteyttä. 

Ratkaisut

Ratkaisumme verkkokaupan varaston kehittämiseen

Talk'nPick

Multimodaalinen, helppokäyttöinen ja skaalautuva puhekeräysratkaisu.

Talk'nPick Tools

Varastonhallinnan ratkaisuja tukeva lisäosa varastotöiden optimointiin, seurantaan ja johtamiseen.

Ratkaisuvalitsin

Löydä varastollesi sopiva ratkaisu

Kartoita varastosi nykytilanne ja testaa ratkaisuvalitsin sopivan varastonhallinnan ratkaisun löytämiseksi. 

Asiakastarina

Face Helsinki

”Kustannustehokasta tarkkuutta kauneustuotteiden verkkokauppatoimituksiin.”

Devocan kanssa Face Helsinki Oy:n varasto kerralla digitaaliseksi

Talk’nPick ratkaisulla työstetään jatkossa tilausrivejä tarkasti ja tehokkaasti. Paperilappuja ei jatkossa tarvita ja työntekijän molemmat kädet vapautuvat tuotteiden keräämiseen hihakkeeseen kiinnitetyn mobiililaitteen avulla.

Ota yhteyttä

devoca ikoni

Kumppaninne verkkokaupan varaston digitalisointiin

Devoca tuntee verkkokauppojen varastonhallinnan erityispiirteet. Tarjoamme tehokkaita ratkaisuja juuri teidän varastoonne. Meillä saat oikean ratkaisun varastosi koosta ja tyypistä riippumatta. Ratkaisumme myös kasvavat kanssasi.

Parhaimmillaan olemme nostaneet varaston tehokkuutta 40% ja parantuneet tarkkuutta 80%. Nosta verkkokauppasi kilpailukyky uudelle tasolle – aloita se nyt ottamalla meihin yhteyttä alla olevasta painikkesta.

Meillä on vahva kokemus erityyppisten varastotehtävien kehittämisestä ja niiden haasteista. 

Asiakkaan ensimmäisessä yhteydenotossa kartoitamme varaston tilanteen ja annamme kehitysehdotuksemme, joka sisältää sekä prosessiin, ohjelmistoihin ja laitteistoihin liittyvän ehdotuksen samalla kertaa.