Verkkokaupan varaston kehittäminen

Verkkokaupan varasto - yrityksen ydintoiminto

Verkkokaupan erikoisluonne vaikuttaa myös sen varastotoimintoihin. Suuret tilausmäärät, joissa tilauskohtaisten rivien määrä on vähäinen, aiheuttaa lisätyötä ja lisäkustannuksia. 

Liiketoiminnan kasvu, kampanjat ja sesongit heiluttelevat varaston kapasiteettitarvetta nopealla sykkeellä. Viiveet ja virheet varastossa tarkoittavat pahimmillaan menetettyä asiakasta.

Kerralla kuntoon

Verkkokaupan varastotoiminnot kerralla nykyaikaan

Talk'nPick mobile picking

Devocan vahva kokemus verkkokaupoista ja tehokkaat ratkaisumme auttavat verkkokauppaa menestymään,  vähentäen samalla varaston kustannuksia.

Talk’nPick ratkaisulla suoritetaan kaikki varaston työt markkinoiden tehokkaimmin ja tarkimmin. Ratkaisussa on huomioitu verkkokaupan tarpeet tehokkaalla puhekeräyksellä ja edistyksellisillä työn optimoinnin toiminnallisuuksilla. Multimodaalinen ratkaisu skaalaa varaston kapasiteettia nopeasti ja ilman tuskaa. 

Aina Talk’nPick ei riitä, vaan tarvitaan varastonhallinnan laajaa uudistamista. Silloin ratkaisu on Talk’nPick WMS, jolla hoidetaan kaikki varastotoiminnot aina tuotesaldojen hallinnasta kuljetuksien tilauksiin saakka. 

Töiden optimointi, johtaminen ja reaaliaikainen seuranta onnistuu kätevällä Tools-lisäosalla. Se voidaan liittää sekä Talk’nPick, että Talk’nPick WMS ratkaisuihin.

Tutustu ratkaisuihimme alla olevista linkeistä. Mikäli et löytänyt sopivaa, kokeile ratkaisuvalitsinta tai ota suoraan yhteyttä. 

Ratkaisut

Ratkaisumme verkkokaupan varaston kehittämiseen

Talk'nPick

Multimodaalinen, helppokäyttöinen ja skaalautuva puhekeräysratkaisu verkkokaupoille.

Talk'nPick mobile picking

Talk'nPick Tools

Varastonhallinnan ratkaisuja tukeva lisäosa varastotöiden optimointiin, seurantaan ja johtamiseen.

WMS

Tarkkuus, skaalautuvuus, työn tehostaminen - Talk'nPick tuo varastolle ennen näkemättömät hyödyt.

TALK'NPICK - järjestelmäriippumaton ratkaisu

Valmiit Talk'nPick verkkokauppaintegraatiot

Talk’nPick yhdistyy valmiiden integraatioiden avulla kaikkien yleisimpien verkkokauppa-alustojen kanssa. Lisäksi Talk’nPick voidaan kytkeä mihin tahansa ohjelmistoon kehittyneen rajapinnan kautta, tutustu API-kuvaukseen.

epages
Screenshot from 2023 02 13 11 19 29
magento
WooCommerce
Leo - CEO

Varaa aika ja tutustu

Varaa puolen tunnin aika asiantuntijallemme, jossa esittelemme sinulle henkilökohtaisesti ainutlaatuisen varastonhallinnan ratkaisumme.

Asiakastarina

Kaalimato transparent

Kaalimadon varasto kerralla digitaaliseksi Talk'nPickin avulla

Kentonec Oy tunnetaan paremmin kaalimato.com – verkkokaupan kautta. Liikevaihdon kasvaessa yritys tarvitsi tukea verkkokaupan synnyttämään keräystarpeeseen.

devoca ikoni

Kumppaninne verkkokaupan varaston digitalisointiin

Devoca tuntee verkkokauppojen varastonhallinnan erityispiirteet. Tarjoamme tehokkaita ratkaisuja juuri teidän varastoonne. Meillä saat oikean ratkaisun varastosi koosta ja tyypistä riippumatta. Ratkaisumme myös kasvavat kanssasi.

Parhaimmillaan olemme nostaneet varaston tehokkuutta 40% ja parantuneet tarkkuutta 80%. Nosta verkkokauppasi kilpailukyky uudelle tasolle – aloita se nyt ottamalla meihin yhteyttä alla olevasta painikkesta.

Meillä on vahva kokemus erityyppisten varastotehtävien kehittämisestä ja niiden haasteista. 

Asiakkaan ensimmäisessä yhteydenotossa kartoitamme varaston tilanteen ja annamme kehitysehdotuksemme, joka sisältää sekä prosessiin, ohjelmistoihin ja laitteistoihin liittyvän ehdotuksen samalla kertaa.