Kentonec Oy

Talk'nPick tehostamaan verkkokauppakeräilyä

Kaalimato4

Kentonec Oy tunnetaan paremmin kaalimato.com – verkkokaupan kautta. Liikevaihdon kasvaessa yritys tarvitsi tukea verkkokaupan synnyttämään keräystarpeeseen.

Multimodaalisuus apuna keräystoiminnoissa

Suomalaisia jo pitkään ilostuttaneen verkkokaupan varastotoimintojen tehostamiseen haluttiin nyt digitaalinen ratkaisu.  

Devocan Talk’nPick valikoitui kisassa voittajaksi joten jatkossa erotiikan apuvälineet toimitetaan koteihin Devocan multimodaalisesti käytettävän puhekeräyksen avustamana. 

Talk’nPickillä hoidetaan kaikki varaston perustoiminnot: keräys, hyllytys ja inventointi. Loppukäyttäjälleen multimodaalisuus tuo useita eri käyttötapoja: sovellusta voidaan käyttää puhekomennoilla, skannaamalla viivakoodeja tai näppäilemällä tiedot älylaitteeseen.  

Lue myös

Tutustu myös muihin asiakkaisiimme

collico logo 400

Collico Oy

Collico Oy on päivittäistavaroiden logistiikkaan erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa varastointi- ja keräilypalvelua teollisuuden sekä verkkokaupan erilaisiin tarpeisiin.

logo 1 tavo

Tampereen Autovaraosa Oy, Tavo

TAVO Oy on raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiyritys. Laaja tuotevalikoima sisältää raskaan kaluston varaosia, lisäosia ja tarvikkeita. Varastonhallintaan tarvittiin tehokkuutta ja siksi TAVO valitsi Devocan Talk'nPickin.

devoca ikoni

Varaston kehitysinvestoinnit kuriin

Pk-yrityksen kehitysresurssit ovat usein rajalliset. Investointikyky ei aina ylety uuden teknologian käyttöönottoon ja kehittäminen jääkin puolitiehen. DevocanTalk’nPick on työkalu niin suurten, kuin pientenkin yritysten tarpeisiin. Ratkaisun keskeinen lähtökohta on ollut kokonaistaloudellisuus ja uuden tehokkuuden mahdollistaminen kaikille yrityksille.

Ratkaisun ydin on varaston tarpeisiin räätälöity sovellus ja älypuhelin, jota käytetään sopivalla yhdistelmällä eri rajapintoja. Puheentunnistus, kosketusnäyttö ja viivakoodilukijat ovat tavallisimmat käyttötavat. .