Devocan OpenERP expertti

Esittelyssä Xiaocan Zeng / Introducing Xiaocan Zeng

Xiao tuo itämaista nyanssia tiimiimme. Hän on kotoisin Kiinasta Zhejiangin provinssista, joka sijaitsee etelään Shanghaista. Xiao tuli Ouluun opiskelemaan ja jäi sitten Suomeen ja softakehittäjäksi Devocalle Espooseen. 

Työstään hän kertoo, että OpenERP (Odoo) on mielenkiintoinen ja systeemi opettaa päivittäin aina jotakin uutta. Toisinaan systeemi tuo turhautumisen hetkiä uusien ennennäkemättömien ratkottavien haasteiden edessä ja toisinaan taas iloa ratkaisuista ongelmista.   

Vapaa-ajallaan hän hengailee ystävien kanssa, pääsääntöisesti ulkoillen, kesällä grillaillen ja monimuotoisesta suomalaisesta luonnosta nauttien.  

Tulevaisuus on vielä tällä hetkellä aika lailla avoin, toivottavasti se tuo tullessaan ammatillista kehitystä ja seuraavan tason tehtäviä.

**********************************************************************************************************

Xiao brings oriental nuance to our team. She comes from Zhejiang Province, China, which is located south part of China and close to Shanghai. Xiao came to Oulu to study in University and then she stayed in Finland and ended to work as a SW developer for Devoca, here in Espoo.   

About the work, she says that OpenERP (Odoo) is interesting and the system teaches something new every day. Sometimes moments of frustration of new unprecedented challenges and sometimes moments of joy of solved problems.  

In her free time, she spends time hanging out with friends, mainly outdoors enjoying of multiform Finnish nature and barbecuing.  

The future is an open highway at this point, hopefully it brings along professional development and next-level tasks. 

Devoca ERP expertti Xiao kuva
Devocan OpenERP expertti 2

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.