Ruokavirasto

Devocan Talk’nPick mukana lihantarkastuksen pilottihankkeessa

ruokavirasto-logo-500

Ruokavirasto edistää, valvoo ja tutkii elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua, eläinten terveyttä ja hyvinvointia, kasvien terveyttä sekä maa-ja metsätalouden tuotantoon käytettäviä lannoitevalmisteita, rehuja ja kasvinsuojeluaineita ja lisäysaineistoja. 

Ruokavirasto toimii ihmisten, eläinten ja kasvien terveyden hyväksi, tukee maaseudun elinvoimaisuutta sekä kehittää ja ylläpitää tietojärjestelmiä. Ruokavirasto toimii maanlaajuisesti noin 20 paikkakunnalla. 

Ympäristönä teurastamo on haastava

Talk’nPick on mukana Ruokaviraston pilottiprojektissa, jossa tutkitaan puheentunnistusratkaisun hyödyntämistä teuraseläinten lihantarkastuksessa. Pilotin tavoitteena on löytää teurastamon linjaolosuhteisiin soveltuva puheentunnistusratkaisu, joka tehostaisi ja helpottaisi tarkastajien työtä.

Ratkaisun tulee mahdollistaa lihantarkastuksiin liittyvien tietojen sanelu, joka nopeuttaisi tietojen hyödyntämistä ja parantaisi raportoinnin tarkkuutta sekä ajantasaisuutta. 

Älypuhelin korvattiin tällä kertaa siis Android-pohjaisella AR-ratkaisulla. Talk’nPickin käyttöliittymää muokattiin myös paremmin pieneen näyttöön ja pelkkään puheohjaukseen sopivammaksi.

Puheentunnistus helpottaa päivittäistä työtä teurastamossa: poistaa paperille kirjaukset ja tiedon syöttämisen tietokoneelle. Tieto muuttuu nopeasti ja tarkasti puheen avulla digitaaliseen muotoon.

Ratkaisun kovina osina toimivat Realwaren AR-ratkaisu sekä HMT-1 kypärä ja ohjelmistona Devocan suomenkielinen Talk’nPick. Ympäristönä teurastamo on puheentunnistukselle haastava lähinnä melun ja kosteuden takia.

AR

Pilotointi osoitti Talk'nPickin toimivuuden

Devoca 04 NETTI OPT

Devocan Talk’nPick suoriutui hyvin pilotin vaativissa olosuhteissa ja ratkaisun toimivuus havaittiin hyväksi. 

Pilotti oli hyvä osoitus alkujaan varastonhallintaan kehitetyn Talk’nPickin toimivuudesta ja joustavuudesta logistisen ketjun kehittämisessä. Toiminnot vastaanotosta, hyllytyksestä ja keräilystä aina lähettämisen tehtäviin asti hoituvat jo useilla toimialoilla, kaiken kokoisissa yrityksissä.

Lue myös

Tutustu myös muihin asiakkaisiimme

collico logo 400

Collico Oy

Collico Oy on päivittäistavaroiden logistiikkaan erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa varastointi- ja keräilypalvelua teollisuuden sekä verkkokaupan erilaisiin tarpeisiin.

LTP Logistics logo

LTP Logistics Oy

LTP Logistics Oy:lle lisätehoa puhekeräyksestä.

devoca ikoni

Talk'nPick soveltuu monen eri toimialan yritykseen

Pilotti oli hyvä osoitus alkujaan varastonhallintaan kehitetyn Talk’nPickin toimivuudesta ja joustavuudesta logistisen ketjun kehittämisessä. Toiminnot vastaanotosta, hyllytyksestä ja keräilystä aina lähettämisen tehtäviin asti hoituvat jo useilla toimialoilla, kaiken kokoisissa ja toimialoiltaan erilaisissa yrityksissä.