LTP Logistics Oy

Lisätehoa puhekeräyksestä

LTP Logistics logo

LTP Logistics Oy on lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkapalveluita tuottava yritys. Asiakaskunta koostuu pienistä- ja keskisuurista elintarviketeollisuuden toimijoista.

Moniasiakaskeräilyllä tehoja

Moniasiakaskeräilyllä hoidetaan useat keräystyöt samanaikaisesti

Talk’nPickin avulla poistettiin tarrakeräykseen liittyvän tarrojen liimaaminen, sekä vapautettiin kerääjien kädet itse työn tekemiseen. Lisätehoa saatiin moniasiakaskeräilyllä, jossa samalla keräyskierroksella kerätään useamman loppuasiakkaan toimitukset.

LTP Logistics Oy ratkaisi keräystoiminnot Talk'nPickillä

Työt tehdään kuulokkeiden ja käsivarteen puetun Zebra PDA-laitteen avulla. Ratkaisu integroitiin monipuolisesti asiakkaan WMS-järjestelmään TalknPickin standardoidun rajapinnan kautta.

Erillistä viivakoodin lukijaa ei tarvittu, koska PDA-laitteen oman viivakoodinlukijan avulla voitiin harvat lukukerrat hoitaa tehokkaasti.

Talk’nPick on myös parantanut keräystarkkuutta merkittävästi, joten projektille asetetut tehokkuuden ja tarkkuuden tavoitteet tulivat saavutetuiksi.

Devoca sub v003

Devocan Talk’nPick on täysiverinen toimialariippumaton varastonhallintaratkaisu, jolla on käyttäjiä vaihtelevissa ja vaativissa varastoympäristöissä.

Lue myös

Tutustu myös muihin asiakkaisiimme

ppshp logo

Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri

PPSHP valitsi Devocan Talk’nPick-ratkaisun varastonhallintaan. Devoca voitti tiukan julkisen kilpailutuksen ja toimittaa Talk’nPick ratkaisun PPSHP:n keskusvarastoon.

logo 1 tavo

Tampereen Autovaraosa Oy, Tavo

TAVO Oy on raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiyritys. Varastonhallintaan tarvittiin tehokkuutta ja siksi TAVO valitsi Talk'nPickin.

devoca ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Paperikeräyksestä päivitys nykyaikaan ja moniasiakaskeräys ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja näitä asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä sekä muita toimintoja monin eri tavoin.