Uusia ominaisuuksia Talk’nLabel tulostusratkaisuun

Olemme siirtyneet uusimpaan 1.0 versioon. Asiakkailta saadun palautteen mukaisesti olemme mm. lisänneet puhekomentojen määrää, parantaneet kirjasinkoon vaihtoa ja lisänneet puheohjauksen myös tulostusmäärän hallintaan. Tunnistustarkkuutta on edelleen pystytty parantamaan ja uusia sanoja on lisätty tunnistettavaan sanastoon. Englannin kieliversio on otettu myös käyttöön US englannista aloittaen. Talk’nLabel käyttäjiä löytyy jo hyvin erilaisista yrityksistä ympäri Suomea. Esimerkkejä käyttäjistämme löydät tästä linkistä.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.