Uusi toimipaikkamme Espoossa

Devocan konttori pk-seudulla

Devocan tekijät löytää nyt myös Urban Mill talosta Espoon Otaniemestä. Halusimme tulla lähemmäs pääosaa asiakkaistamme ja hyödyntää myös tutkimusmaailman läheisyyttä. Samalla pystymme parantamaan yhteistyötämme Aalto yliopiston ja tutkimuslaitosten kanssa. Varsin poikkitieteellinen yhteisö vaikuttaa erittäin kiinnostavalta ja innostavalta ympäristöltä. Tervetuloa tutustumaan!

devoca uusi toimipaikka
Uusi toimipaikkamme Espoossa 2
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.