Uuden vuosikymmenen kynnyksellä, vanhaa vuotta summaten

Vuoden ja vuosikymmenen vaihtuessa, kiitämme asiakkaitamme ja toivotamme hyvää joulua ja vuodelle 2020 onnea ja menestystä. 

Aivan pian olemme uuden vuoden kynnyksellä. Samalla kun vuosikymmen kääntyy historiaan, on kuitenkin mukava katsoa hieman taaksepäin ja summailla vuoden 2019 kohokohtia.

Vuosi 2019 toi meille paljon uutta ja hyvää – ennen kaikkea paljon uusia asiakkaita. Olemme solmineet uusia sopimuksia hyvinkin erilaisilta toimialoilta, teollisuuden tuotteista ja – komponenteista aina sairaalatarvikkeiden ja eläinten ruhojen käsittelyyn saakka. Devocan Talk’nPick on tavoitteemme mukaan osoittautunut ratkaisuksi, joka taipuu todella monenlaisiin tarpeisiin ja varasto-olosuhteisiin.

Meille tärkeimpiä ovat tietenkin tyytyväiset asiakkaat. Toteuttamamme asiakaskyselyn todella positiivinen palaute on otettu nöyränä, mutta ylpeänä vastaan. Olemme todella iloisia siitä, että asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä tarjoamiimme ratkaisuihin ja saaneet konkreettista sekä mitattavaa hyötyä varastonhallintatoimintoihinsa. Tällainen palaute on meille se paras palaute.

Henkilökuntamme määrä on tänä vuonna kasvanut merkittävästi. Vuoden aikana olemme lisää sovelluskehittäjiä ja nyt pystymmekin palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Olemme myös vahvistaneet asiakasrajapintaamme. Näin voimme lisätä entisestään tietoa siitä, asiakkaamme varastotoimintoja voidaan avullamme kehittää entistä tehokkaammiksi ja tuottavammiksi.

Yhtenä vuoden kohokohtana oli Logy Ry:n järjestämä tapahtuma aiheesta Älykäs sisälogistiikka, johon sain kunnian osallistua paneelikeskusteluun logistiikka alan kovimpien osaajien kanssa. Paneeli käsitteli Suomen pärjäämistä sisälogistiikassa, erityisesti verkkokaupan kasvamisen paineessa. Tilaisuus antoi paljon ajatuksia ja virikkeitä tuleviin tekemisiin.

Ensi vuosi tuo tullessaan uusia haasteita ja varmasti myös muutoksiakin, mutta sitä ennen on aika hieman levätä ja rauhoittua. Haluammekin toivottaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhaisaa joulun aikaa sekä menestystä Uudelle Vuodelle 2020!

Jouluisin terveisin,

Leo Hämäläinen  

CEO

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.