Tutkimus varastojen nykytilasta

Paperikeräys käytössä vielä 40% varastoista – multimodaalisuuden suosio rajussa kasvussa Tampereen Logistiikka -18 messuilla Logy järjesti Sisälogistiikkafoorumin, jossa Metropolian opiskelijat esittelivät tutkimuksensa tulokset. Devocan tilaamassa tutkimuksessa kartoitettiin suomalaisten yritysten päätelaiteratkaisuja ja sen kehittämistä. Tutkimuksen mielenkiintoisia tuloksia oli paperilla toimivien varastojen suuri määrä, 40% kaikista. Devocassa huomioitiin ilolla multimodaalisen keräysratkaisun suosion raju kasvu. Mielenkiintoisia tuloksia-Jesse Salmi, Valtteri Skutnabb ja Jussi-Pekka Airola! Ota yhteyttä tästä, jos haluat tutkimustulokset luettavaksi.

tutkimus varastojen nykytilasta devoca
Tutkimus varastojen nykytilasta 2
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.