Tekniikka & Talous lehden juttu Medifon Oy’stä

Varaston tehokkuus kasvanut jopa 30%.

Tekniikka & Talous teki jutun Medifon Oy:n uudesta varastonhallinnan ratkaisusta. Talk’nPickin toimitus tapahtui kevään/kesän aikana. Tehot ovat kasvaneet jopa odotettua nopeammin ja lisää hyötyjä on odotettavissa kun käyttö laajenee vastaanottoon sekä inventointiin. Ratkaisun kokonaistaloudellisuus on täysin omaa luokkaansa perusteena:


– älypuhelin päätelaitteena
– 4G-verkko – ei investointeja omaan sisäverkkoon (valmius on tarvittaessa)
– Devocan oma puheentunnistus
– sovellus pilvipalveluna
– ketterä käyttöönotto ja portaittainen kehitysmalli
– helppokäyttöisyys (nopea oppiminen)

puheohjaus vapauttaa varastomiehen kadet
Tekniikka & Talous lehden juttu Medifon Oy'stä 2
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.