Tarjolla näytön paikka myynnin ja viennin parissa!

Olemme keväällä aloittaneet viennin Eurooppaan ja haemme nyt tiimiimme hyvää tyyppiä edistämään myyntiä kotimaassa ja ulkomailla.

Tähän tehtävään soveltuisi innostunut ja rohkea tekijä, jolle monipuoliset myynnin tehtävät ovat jo tuttuja. Jos olet myyntihenkinen, sitkeä ja tavoitteisiin sitoutunut niin tässä pääset näyttämään kyntesi ja kykysi. Tehtävä on uusi eikä valmista sapluunaa ole.

Tehtäväsi
Tehtäväsi on luoda ja laajentaa jälleenmyyntiverkostoa, hoitaa suoria asiakkuuksia sekä uusasiakashankintaa. Tutustut potentiaaliseen asiakaskantaan, seuraat ja hoidat liidejä, hankit kontakteja ja päätät kauppoja. Samalla otat vastuun myyntiprosessien itsenäisestä kehittämisestä koti- ja ulkomaiden osalta.

Sinulta odotamme
Ennen kaikkea odotamme oikeaa asennetta, motivaatiota ja rohkeutta tarttua asioihin sekä sinnikkyyttä viedä ne loppuun. Otat tilanteet haltuun, osaat myyntityön, mieluiten tietoteknisen alan ratkaisumyynnin ja lisäksi kokemus logistiikasta katsotaan eduksi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, muu kielitaito (ruotsi, saksa) on aina plussaa.

Tarjoamme sinulle
Tukenasi on kompakti tiimi oman alueensa ammattilaisia. Tässä positiossa saat tilaisuuden rakentaa roolistasi omanlaisesi ja myös sitoutua yritykseen mahdollisen osakkuuden kautta. Joustavat työajat ja kaikki yllä oleva on tarjolla huippusijainnissa Otaniemessä, parhaiden kulkuyhteyksien varrella, uusissa tiloissa.

Kiinnostuitko?
Lähetä meille hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 7.8.2021.
Lisätietoja tehtävästä saat Leo Hämäläiseltä, puh. 050 5672003, leo.hamalainen@devoca.f

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.