Tämän näppärämmäksi ei varaston keräily tule – katso video!

Katso ihmeessä, mitä kaikkiin varastoihin sopiva Talk’n’Pick tarjoaa 
sinulle!

Devocan Talk’nPick on markkinoiden kustannusystävällisin tapa nostaa varaston tehokkuutta ja tarkkuutta. Se tarjoaa mahdollisuuden valita käyttäjälle juuri sopivimman käyttötavan: puheen, skannauksen tai näppäilyn.

Talk’nPickin selkeä ja helposti opittava käyttöliittymä ohjaa käyttäjäänsä tehtävästä toiseen. Työ tehostuu ensimmäisistä tunneista alkaen ilman pitkiä koulutuksia. Katso video Youtubessa.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.