Talk’nPick WMS kokonaisratkaisu opetustarkoitukseen Kainuun Ammattiopistolle

Kainuun Ammattiopiston tiloihin rakennettiin loppukeväästä autenttinen varasto logistiikan opetusohjelman oppimisympäristöksi. Tulevana syksynä logistiikan oppilaat pääsevät tutustumaan millainen on nykymittapuun täyttävä, digitaalinen ja tehokkaasti toimiva varasto.

Toimitimme KAO:lle Talk’nPick WMS ratkaisun varaston operatiivisten toimintojen hoitamiseen myös mobiilisti. Devoca WMS hallitsee varaston yleisimmät toiminnot, osto-, myynti- ja varastotoiminnot sekä toimintoihin liittyvät raportoinnit ja kuljetusten tilaukset. Operatiiviset toiminnot, kuten tavaroiden vastaanotot, hyllytykset, keräykset ja inventoinnit, oppilaat tulevat hallitsemaan mobiilisti PDA-laitteilla, johon on ladattu Devocan Talk’nPick – ratkaisu.

Varasto on nyt rakennettu, tuotteiden- ja varastopaikkojen viivakoodit ovat paikoillaan ja tavarat hyllyissä. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan oppilaiden kommentteja, sillä onhan tämä erinomainen ja opettavainen tapa tutustua, miten varastotoiminnot hoidetaan tehokkaasti oikeassa varastoympäristössä.

Kysy lisää, mikäli olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta varastonhallinnanratkaisusta toteutettavaksi oppilaitokseesi! 

Logo2
Varasto2
Varasto
Varasto1
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.