Stefan Hasselgren kehittämään Devocan Ruotsin liiketoimintoja

Devocan liiketoiminnan laajentuessa Ruotsiin saamme tiimiin myös uutta voimaa. Joukkoomme liittyy kokenut Stefan Hasselgren, joka tulee toimimaan neuvonantajana liiketoiminnan kehittämisessä ja vastaamaan nimetyistä projekteista. Stefanin pitkän ja laajan kokemuksen kautta pääsemme nopeasti avaamaan liiketoimintaamme Ruotsin kasvavilla markkinoilla.

Stefan on upea vahvistus ja arvostettu paikallinen vaikuttaja, jonka tuelta odotamme paljon Devocan ratkaisujen viemisessä Ruotsin markkinoille. Stefanilla on pitkä ja monipuolinen kokemus toimitusketjun ja tietotekniikan osa-alueiden strategisesta kehittämisestä. Hän on toiminut CIO:na Ruotsin COOP:ssa ja Lantmänneilla sekä toimitusketjun johtajana Kraft Foods Nordicissa. Kosulttina hän on avustanut useita suuria organisaatiota tietojärjestelmien kehittämisessä.

Stefanin avulla saamme vauhtia Ruotsin markkinoiden potentiaalin tunnistamisessa ja jälleenmyyjien tukemisessa. Pääsemme näin avaamaan nopean tien Devocan ratkaisujen myynnille ruotsalaisille kohdeyrityksille.

Toivotamme Stefanin lämpimästi tervetulleeksi Devocan perheeseen. Lisää Stefanista voit käydä lukemassa täältä.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.