Puheohjattua esitystä kansanedustajille

Tulevaisuusvaliokunta tutustumassa UrbanMilliin

Eduskunnan tulevaisuusvaliokunta kuunteli tänään UrbanMillissä esitystä, jota ohjattiin Devocan puheentunnistuksella. Nopealla aikataululla saatiin aikaa mielenkiintoinen sovellus, joka konkretisoi hyvin puheohjauksen mahdollisuuksia. Käsien vapautusrintaman työ etenee vaikka pääpaino edelleen onkin teollisissa prosesseissa.

Tulevaisuusvaliokunta tutustumassa UrbanMilliin
Puheohjattua esitystä kansanedustajille 2
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.