Puhekeräyksellä tehoa Medifonin varaston kasvuun – webinaaritallenne

medifon logo
cropped devoca ikoni 520 1

Asiakkaamme Medifon Oy:n Jyrki Ristinen on pääroolissa Wimman webinaaritallenteella ja kertoo, miten puhekeräyksellä saadaan mahtavasti kustannustehokkuutta varastoon.

Esityksen ensimmäisessä osiossa Leo Hämäläinen Devocalta käy läpi puhekeräyksen periaatteita ja hyötyjä yleisemmin. Toisessa osiossa Jyrkin Ristinen kertoo puhekeräyksen konkreettisista hyödyistä käytännön työssä Medifonilla.

Haasteena Medifonilla oli liikevaihdon voimakas kasvu. Samalla kun liikevaihto kasvoi 2,2-kertaiseksi, niin keräysrivien määrä 2,5-kertaistui. Haaste pystyttiin lopulta taklaamaan vain 25% työvoiman lisäyksellä. Samalla keräystarkkuus on parantunut 60% ja mm. inventointi saatu 3.6-kertaa aikaisempaa nopeammaksi.

Kuinka tämä on mahdollista, se selviää Jyrkin esityksestä. Webinaaritallenteen voi käydä kuuntelemassa tämän linkin kautta.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.