Messuterveisiä!

Erinomaiset Contact Forumin opiskelijamessut Messukeskuksessa

Contact Forumin opiskelijarekrymessut pidettiin Helsingin Messukeskuksessa viime viikolla. Messukokemus oli todella positiivinen. Messuilla oli mahtavan hyvä ilmapiiri; digitalisointi, tulevaisuuden teknologiat ja Startup-yritykset kiinnostivat kovasti yleisöä. Meidän puolestamme kiitos kiinnostuneista palautteista yritystämme kohtaan; olemme itsekin vakuuttuneita, että multimodaalisuus ja digitaaliset ratkaisut ovat tulevaisuutta sisälogistiikassa ja varastoissa!


Meillä on avoinna parikin positiota, devaajan ja myyntipäällikön paikka. Devaajan positio kiinnosti tämän foorumin kohderyhmää enemmän ja pääsimmekin juttelemaan monien hyvien kandidaattien kanssa ja löysimme useita sopivia osaajia avoimiin paikkoihimme. Kiitos kaikille kiinnostuneille!
Käymme läpi kontakteja, CV:eitä ja yhteydenottoja ja otamme yhteyttä sopiviin kandidaatteihin lähiaikoina. Mikäli et päässyt messuille, niin löydät avoimet paikat myös Duunitorilta ja tietenkin myös täältä kotisivuiltamme.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, koska pyrimme täyttämään avoimet paikat mahdollisimman pian.

devoca messuilla
Messuterveisiä! 2
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.