Medifon valitsi Devocan varasto-ohjauksen

Medifon valitsi Devocan varaston keräykseen, hyllytykseen ja inventointiin

Oy Medifon Ab on v. 1981 perustettu apteekkien perustarvikkeiden ja yleisten kauppatavaroiden tukkukauppa ja jakelija. Kovassa kasvussa oleva Medifon päätyi varastonhallinnan kehittämisessä Devoca Oy:n helppokäyttöiseen Talk’nPick ratkaisuun. Uudella älypuhelimeen pakatulla ratkaisulla tehostetaan Medifonin sisälogistiikan työvaiheita vastaanoton, keräilyn ja inventoinnin osalta.

Toimitettava ratkaisu rakentuu Android älypuhelimeen ladattavasta puheohjattavasta ohjelmistosta ja kuulokemikrofonista. Ohjelmiston keskeinen osa on Devocan puheentunnistus, joka mahdollistaa puheohjauksen käytön vaativassa varastoympäristössä. Älypuhelin itse kulkee mukana käyttäjän käsivarressa tarpeeseen suunnitellun hihakkeen avulla ja vapauttaa täysin käyttäjänsä kädet.

”Hienoa päästä mukaan kehittämään varastojen lattiatason toimintojen tehokkuutta myös apteekkien tukkukaupan osalla. Tämä sopimus on yksi osoitus siitä kuinka perusratkaisumme päälle pystytään ketterästi lisäämään toimiala- ja asiakaskohtaisia ominaisuuksia. Samalla pystymme tarjoamaan huippuluokan käytettävyyttä täysin uudella kustannustasolla.”, kertoo Devoca Oy:n toimitusjohtaja Leo Hämäläinen.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.