Lehdistötiedote Talk’nLabel

Talk’nLabel on julkaistu

LEHDISTÖTIEDOTE                                                                                                                          24.03.2015                                                                                                       

ÄLYPUHELIMESTA MERKINTÄRATKAISU SÄHKÖTÖIHIN – PUHEOHJAUS VAPAUTTAA KÄDET

Suomalainen Devoca Oy on kehittänyt innovatiivisen merkintäratkaisun sähköurakoinnin, kojeistovalmistuksen ja muun kokoonpanoteollisuuden tarpeisiin. Uudella puheohjatulla ratkaisulla voidaan johtimien, kaapeleiden ja komponenttien merkintätyössä säästää jopa yli 50 % työajasta sekä vähentää samalla virheiden määrää. Ratkaisulle on jätetty patenttihakemus vuonna 2014.

Ratkaisu koostuu Android älypuhelimeen ladattavasta ohjelmistosta, kannettavasta tulostimesta, tulostuskaseteista, kuulokemikrofonista sekä järjestelmän kantolaukusta. Ohjelmiston keskeinen osa on Devocan kehittämä puheentunnistus, joka mahdollistaa puheohjauksen käytön myös meluisissa olosuhteissa. Järjestelmä on ollut testikäytössä viimeisten kuukausien ajan ja sen varsinainen myynti aloitetaan nyt.

”Ratkaisu on syntynyt tarpeista parantaa merkintävaiheen tehoa ja mielekkyyttä. Olemme yhdistäneet vuosien toimialakokemuksemme ja uuden teknologian tavalla, joka muuttaa kaapelointi- ja johdotustöiden tekemistä pysyvästi. Merkintään käytetty aika voi olla jopa 20 % kojeistovalmistuksen ja 4 % sähköurakan kokonaistyömäärästä. Tästä voidaan ottaa nyt jopa puolet pois!”, kertoo Devoca Oy:n toimitusjohtaja Leo Hämäläinen.

Lisätiedot: Leo Hämäläinen, puh: 050 567 2003, leo.hamalainen@devoca.fi

Linkki: Klikkaa video/Hissu Hietalahti sähkömiehenä

Linkki: Klikkaa video/Johdotuksen merkinnän aikavertailu

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.