Hyvää Uutta Vuotta ja messuinfoa!

Vuosi 2019 alkaa rekrytoinnin ja messujen merkeissä.

Haemme kasvavaan joukkoomme Devaajaa tuottamaan ja kehittämään sisältöä sovelluksiimme. Tehtävä on monipuolinen ja pääset todella kehittämään osaamistasi. Löydät tarkemman kuvauksen työpaikasta sivuiltamme tai Duunitorilta.

Osallistumme Contact Forum Opiskelijarekrytointitapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa 24.1.2019 (halli 4). Meidät löydät keskeiseltä Startup-alueelta, tule käymään – kerromme lisää toiminnastamme ja uramahdollisuudesta multimodaalisten ratkaisujen parissa!

Lisätietoa messuista tästä.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.