Epätyypillisistä työtavoista voi joskus saada palkkionkin!

Työtä tehdään tosissaan, mutta aina ei niin vakavissaan.

Toisinaan tutuksi tullut Talk’nPick sovellus voi nimittäin yllättää. Devocan koodariveijarit aikoinaan päättivät piilottaa koodiin pieniä kevennyksiä sinne sun tänne.

Jos loppukäyttäjä sattuu kokeilemaan tehdä työtehtäviä jollain tavallista poikkeavalla tavalla, niin hän voi yllättyä ja kuulla jokseenkin epätavalliset terveiset. Nämä terveiset ovat olleet jo vuosia odottelemassa löytäjäänsä, eikä kukaan sadoista käyttäjistämme ole näitä vielä onnistunut näitä kuulemaan. Paitsi nyt.

Joonas Työlahti Tavolta Tampereelta on ensimmäinen käyttäjämme, joka onnistui löytämään yhden näistä piilotetuista viesteistä. Tämä onnistui kokeilemalla ja näppäilemällä sovellukseen vähän kaikkea mahdollista. Paluukommenttina tästä – kaikesta mahdollisesta – Joonas sai kuulla Talk’nPickiltä kerrassaan omituisen kuittauksen.

Tavolla oli kyllä tiedossa, että jotain tavallisesta poikkeavaa sovellukseen on piilotettu, mutta tarkkaa tietoa siitä sen enempää ei ollut.

Tästä löydöksestään Joonas sai pienen palkinnon. Sen myötä toivottelemme hänelle onnea sekä menestystä myös syksyn opiskeluihin.

Tulemme myös jatkossa palkitsemaan henkilöt, jotka onnistuvat löytämään kummallisuuksia Talk’nPickistä.

 Kannattaa olla tarkkana. Mikäli onnistut, ota yhteyttä – löytäjää odottaa palkinto.

Joonas Työlahti
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.