Devocan Talk’nPick – puheohjattua logistiikkaa

Talk'nPick tehostaa ja optimoi toimintoja

Toimiiko varastosi tehokkaasti ja virheettömästi? Haluaisitko kustannustehokkaasti ja nopeasti tarkentaa ja nopeuttaa varastotoimintojasi? 

Talk’nPick puheohjattu, multimodaalinen varastonhallinnan ratkaisu on käytössä jo sadoilla tyytyväisillä logistiikka-alan ammattilaisilla. 

Ratkaisu soveltuu niin keskusvarastoihin, 3PL varastoihin, verkkokauppojen varastoihin kuin valmistavalle teollisuudellekin.

Katso video ja ota yhteyttä, niin kerromme, miten Talk’nPick ratkaisu tehostaa ja optimoi varastonhallinnan toimintoja ja säästää selvää rahaa. 

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.