Devoca vahvistaa myyntiä

Devocan liiketoiminnan kehittyessä lisäämme kotimaan sekä ulkomaiden myyntiin tuplasti tehoja.

Joukkoomme liittyivät kovat myyntiammattilaiset Joel Tanninen ja Winston Roberts.

Joel on kokenut ja monipuolinen yritysmyynnin ammattilainen, joka tulee toimimaan kotimaan ja ulkomaan myynnin parissa vastaten myyntistrategian mukaisesta prospektoinnista ja asiakassuhteiden kehittämisestä.

Joelin pitkä kokemus logistiikka- ja varastoalalta tuovat Devocalle vahvuutta kokonaisvaltaiseen asiakkuuksien hallintaan sekä lisää kaivattua resurssia ratkaisumyyntiin.

Winston toimii pääsääntöisesti ulkomaan uusasiakashankinnassa ja osallistuu myyntistrategioiden luomiseen.

Winstonilla on yli kymmenen vuoden kokemus suomalaisten yritysten kanssa työskentelemisestä. Hän on ansainnut kannuksensa usealla eri toimialalla, asiakkainaan mm. teknologia-, peli- ja rekrytointiyrityksiä.

Toivotamme lämpimästi Joelin ja Winstonin tervetulleiksi Devocaan!

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.