Devoca Oy on Visma.netin integraatiopartneri!

Olemme nyt Ruotsin Visma.netin integraatiopartneri. Talk’nPick ratkaisussa on valmis integraatiorajapinta Visma.netin ERP-järjestelmään.

Meidät löytää Visma.netin Integrations solutions sivuilta, jossa luettelo kaikista partnereista (ruotsinkielinen sivu).  Käy katsomassa katsomassa kaikki partnerit täältä.

Valmis integraatio on ketterästi toteutettava ja nopeuttaa ja virtaviivaistaa varastonhallinnan kokonaisjärjestelmän hankintaprosessia sekä alentaa kokonaiskustannuksia.

Lisätietoja integraatioista ja Talk’nPick ratkaisusta.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.