Devoca mukana virtuaalimessuilla – Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 15.10. 2020

SOTE ATK-päivät virtuaalisesti

Sote ATK-päivät pidetään vallitsevan tilanteen vuoksi tänä vuonna virtuaalitapahtumana. Ensimmäistä kertaa Devocan historiassa, olemme mukana tapahtumassa virtuaalisesti.  

Tervetuloa tutustumaan osastollemme ja kuulemaan miten ratkaisumme tuo lisäarvoa Sote asiakkaillemme.  

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja meihin saakin yhteyttä messujen kautta sähköpostitse, Google Meetin ja Whatsapin (0447690223) välityksellä. 

Tule virtuaalikierrokselle mukaan ja katso video Talk’nPick ratkaisusta osastollamme!

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.