Devoca mukana toimitusjohtajapaneelissa Logyn seminaarissa alan kovimpien kanssa

Tämän vuoden teemana oli Älykäs Sisälogistiikka. Logyn järjestämässä seminaarissa kuultiin paljon esityksiä tämän päivän kuumimmista puheenaiheista, esimeriksi kilpailuedun luomisesta sisälogistiikan avulla ja uusimmista trendeistä ja teknologioista logistiikan prosesseissa. Lisäksi kuultiin havainnollisia caseja mm. sisälogistiikan roolista ja kehitysmatkasta kasvuyrityksessä ja miten joukkuepelillä päästään kohti älykästä, joustavaa ja ketterää sisälogistiikkaa sairaalan toimintaympäristössä.  

Esityksien lisäksi ohjelmassa oli toimitusjohtajapaneeli, jossa mukana keskustelemassa olivat alansa huippunimet, Harri Kämppä, Vice President, Logistics Outsourcing Solutions, Posti Oyj, Petteri Nurmi, Toimitusjohtaja, Schenker Oy, Aarno Törmälä, COB, HUB logistics Finland Oy ja Leo Hämäläinen, CEO, Devoca.

Panelistit keskustelivat mm. miten Suomi tulee pärjäämään sisälogistiikassa. Keskusteluissa tultiin siihen tulokseen, että verkkokaupan volyymien lisääntyessä markkinat kasvavat huomattavasti ja tulevat asettamaan entistä enemmän vaatimuksia nopealle, sujuvalle ja älykkäälle sisälogistiikalle.

Kaiken kaikkiaan päivä antoi paljon uusia näkökulmia ja uusia ajatuksia, joita kehittää eteenpäin.

alykas sisalogistiikka tapahtuma 2019
Devoca mukana toimitusjohtajapaneelissa Logyn seminaarissa alan kovimpien kanssa 3
alykas sisalogistiikka tapahtuma 2019 2
Devoca mukana toimitusjohtajapaneelissa Logyn seminaarissa alan kovimpien kanssa 4
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.