Devoca ja SprintIT yhteistyöhön varastonhallinnan ratkaisuissa

Uusi kustannustehokas kokonaisratkaisu varastonhallintaan.

SprintIt ja Devoca ovat integroineet ratkaisujaan yhteensopiviksi. Jatkossa avoimeen lähdekoodiin perustuva Odoo ERP-järjestelmä toimii Devocan Talk’nPick keräilyratkaisun kanssa. Yhteistyön avulla pyritään tarjoamaan uudenlaista kustannustehokasta ratkaisua varastonhallintaan, esimerkiksi tukkumyynnin ja vähittäiskaupan toimialoille.

”Integraatiot ovat usein peikkona pienempien yritysten kehittämisessä. Valmiit integraatiot madaltavat kehittämisen kynnystä ja kustannuksia. Näin saamme jo ennestään kustannustehokkaan Talk’nPick ratkaisumme elinkaarikustannuksia alemmaksi. Investoinnin takaisinmaksuajat voidaan laskea jo kuukausissa. Varastojen digitalisaatio tulee yhä tärkeämmäksi, kun työvoiman saatavuus vaikeutuu. Kasvuun voidaan vastata muutenkin kun päälukua kasvattamalla”, kertoo Leo Hämäläinen, Devoca Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Leo Hämäläinen, puh. 050 5672003

leo.hamalainen@devoca.fi

www.sprintit.fi

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.