Devoca esillä Arrow IoT summitissa

Kiinnostus puheentunnistuksen soveltamiseen kasvaa!

Devoca osallistui kutsuttuna Arrow Electronicsin IoT Summittiin. Devocan osasto oli kuuden muun lupaavan startupin kanssa osa tapahtuman start-up villagea. Lähes 600 henkilöä oli kutsuttuna ja Devocaa kohtaan tunnettiin paljon positiivista kiinnostusta. Mukana messuilla oli myös uskollinen Ken mannekiinimme.

Kiitokset järjestäjille!

devoca arrow electronics iot summit
Devoca esillä Arrow IoT summitissa 2
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.