Devoca A Grid Open House tapahtumassa!

Otaniemessä tapahtuu!

Aamu alkoi mukavasti osallistumalla A Grid Open House yhteisön startup tapahtumaan. Kyseessä oli vuotuinen tapahtuma, jossa startupit esittelevät, keitä ollaan ja mitä tehdään! Tapahtuma keräsi kymmeniä eri alojen startup yrityksiä – me olimme mukana vakiokalustollamme, johon lisäsimme uutta teknologiaa: mallina toimiva varastomiehemme sai päähänsä AR- eli lisätyn visuaalisen elementin, jolla voidaan edelleen lisätä Talk’n’Pick ratkaisun multimodaalisuutta. Meidän lisäksemme tapahtumassa oli mukana arviolta nelisenkymmentä muuta uutta kiinnostavaa innovaatioyritystä. Kävijöitä oli mukavasti ja tunnelmassa selkeästi huomattavissa, että startup yrityksissä on nostetta! Kiitokset innostaville järjestäjille!

mobiilit ratkaisut tyon tehostamiseen
Devoca A Grid Open House tapahtumassa! 2
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.