Avoimia työpaikkoja

Nuorempi sovelluskehittäjä tuotekehitysprojektiimme. 

Tule mukaan kehittämään uudenlaisia teollisia ratkaisuja!

Haemme nuorempaa sovelluskehittäjää tuotekehitysprojektiimme. Projektissa on mobiili-, backend- ja API-alueet, josta voidaan valita sinulle sopivin alue. Erikoispiirteenä on multimodaalinen ympäristö puheentunnistuksineen. Erinomainen paikka kehittyä mielenkiintoisessa yrityksessä ja olla luomassa uudenlaisia ratkaisuja.

Työ jatkuu tuotekehitysprojektin jälkeen niin sovittaessa, mahdollisuuksia on monia.

Soveltuvia hakijoita ovat opintojen lopussa oleva tai työharjoittelua vailla oleva opiskelija tai uran alkuvaiheessa oleva ohjelmistosuunnittelija. Oletko oma-aloitteinen ja itseohjautuva ja sinulta löytyy pilkettä silmäkulmasta.

Toimipaikkasi voi olla konttorillamme tai vaihtoehtoisesti etätyönä. 

Hae tehtävään heti ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi

info@devoca.fi.

Lisätietoa antaa Leo Hämäläinen, 050-5672003, leo.hamalainen@devoca.fi

Devoca Oy on teollisten puheentunnistusratkaisujen toimittaja. Yrityksemme toimipaikka on Savonlinnassa. Toimimme ketterästi globaalissa verkostossamme ja toimintaamme leimaa vahva laatuajattelu.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.