Äänidatan keräyskampanja

Devocalla on teollisten puheentunnistusratkaisujen toimittajana jatkuva tarve kehittää omaa puheentunnistusmoottoria paremmaksi.

Yksi parhaimmista tavoista on opettaa sitä erilaisilla puhujilla ja tähän pyydämme nyt apuasi. 

Haluaisimme siis kerätä mahdollisimman monen henkilön puhetta erilaisissa teollisuuden työympäristöissä, mm. varastoissa ja tuotantotiloissa.

Etsimmekin tähän tarkoitukseen nyt halukkaita yrityksiä ympäri Suomea, joissa voisimme äänittää vähintään 10 henkilön puhetta, 10 minuutin ajan kutakin. 

Kaikki apu on tervetullutta ja jos haluat auttaa niin ota suoraan yhteyttä: Leo Hämäläinen.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.