Mäkelä Alu Oy

Alumiiniprofiilivarastoon tehoa ja tarkkuutta

makelan alu logo

Mäkelä Alu Oy valmistaa alumiiniprofiileja. Perinteinen perheyritys laajentaa toimintaa Voikkaalle vanhan paperitehtaan tiloihin, johon on valmistunut uusi maalaamo, varasto ja lähettämö.

Talk'nPick hallitsemaan varastotoimintoja

”pelkästään jo hyllytyksen kannalta investointi on osoittautunut kannattavaksi”

Mäkelä Alu valitsi Talk’nPick ratkaisun tehostamaan varaston toimintaa ja samalla tarkentaman saldotietoja, sekä hallitsemaan varastotyötä tehokkaammin.

Uusissa tiloissa käsitellään alumiiniprofileja, joiden pituudet ovat 4 -7 metriä. Varastopaikkoja on reilut 1000 kappaletta. Varastossa tehtävä työ tapahtuu kahden hengen tiimissä, trukin avustuksella. 

Puhe, skannaus tai näppäily

Laiteratkaisuna valittiin käsivarteen puettavat älypuhelimet, joista käyttäjä näkee työtehtävät riippumatta siitä, missä päin varastoa hän on.  

TalknPick mobiilisovelluksella käyttäjä tekee työt multimodaalisesti puheen, QR-skannerin ja käsivarteen puetun älypuhelimen avulla. Toimituksen kuuluu myös Tools selainohjelma, jolla nähdään kokonaistilanne ja hallitaan työnjonoja. Ratkaisu integroidaan asiakkaan järjestelmään. Devocan selkeä integraatiorajapinta tekee integroinnin yksinkertaiseksi ja helpoksi.

varasto yleiskuva levea

Devocan Talk’nPick on täysiverinen toimialariippumaton varastonhallintaratkaisu, jolla on käyttäjiä vaihtelevissa ja vaativissa varastoympäristöissä.

Lue myös

Tutustu myös muihin asiakkaisiimme

collico logo 400

Collico Oy

Collico Oy on päivittäistavaroiden logistiikkaan erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa varastointi- ja keräilypalvelua teollisuuden sekä verkkokaupan erilaisiin tarpeisiin.

logo 1 tavo

Tampereen Autovaraosa Oy, Tavo

TAVO Oy on raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiyritys. Varastonhallintaan tarvittiin tehokkuutta ja siksi TAVO valitsi Talk'nPickin.

devoca ikoni

Varaston kehitysinvestoinnit kuriin

Pk-yrityksen kehitysresurssit ovat usein rajalliset. Investointikyky ei aina ylety uuden teknologian käyttöönottoon ja kehittäminen jääkin puolitiehen. DevocanTalk’nPick on työkalu niin suurten, kuin pientenkin yritysten tarpeisiin. Ratkaisun keskeinen lähtökohta on ollut kokonaistaloudellisuus ja uuden tehokkuuden mahdollistaminen kaikille yrityksille.

Ratkaisun ydin on varaston tarpeisiin räätälöity sovellus ja älypuhelin, jota käytetään sopivalla yhdistelmällä eri rajapintoja. Puheentunnistus, kosketusnäyttö ja viivakoodilukijat ovat tavallisimmat käyttötavat. Tarvittaessa voidaan hyödyntää myös älylaseja tai vaikka vyöllä kannettavaa tulostinta.