Talk’nPick&Tools – johda varastotöitä tehokkaasti

Talk'nPick 3.0 - vieläkin monipuolisempi

Talk’nPick uusi versio 3.0 on entistäkin tehokkaampi. Puheentunnistus on viritetty huipputarkkuuteen ja olemmekin saaneet siitä erinomaista asiakaspalautetta, lue siitä lisää täältä.

Tarkemman puheentunnistuksen lisäksi, olemme lisänneet Talk’nPick mobiilisovellukseen uusia hyödyllisiä ominaisuuksia mm. tehostamaan käyttömukavuutta:

• Mahdollisuus kustomoida mobiilin näyttöä toiveiden mukaiseksi
• Suomen lisäksi muitakin kielivalintoja: englanti ja saksa
• Asiakaskohtaiset tarratulostukset
• Pakkausten tarkempi käsittely, mm. painot ja mitat
• Kuljetustapojen käsittely…

Yllämainittujen lisäksi Talk’nPickin integrointi on nyt entistäkin helpompaa uuden rajapintaversiomme myötä. Räätälöity integrointi onnistuu kaikkiin järjestelmiin ja listan valmiista integraatioistamme löydät täältä.

Lue lisää äänikeräysratkaisuistamme ja aloita varastonhallinnan kehittäminen nyt entistäkin helpommin.

Devoca 01 NETTI kopio

Talk'nPick Tools - johda ja optimoi

Talk’nPick Tools selainohjelma on monipuolinen varastonhallinnan johtamisen työkalu. Se toimii yhdessä Talk’nPick keräysratkaisun kanssa mahdollistaen varastotoimintojen optimoinnin tehokkaan johtamisen avulla.

Olemme lisänneet Toolsiin koko joukon uusia toiminnallisuuksia helpottamaan päivittäisiä varastonhallinnan toimintoja, näitä ovat mm.

• Töiden vastuuttaminen tietylle henkilölle
• Keräysfrekvenssien seuranta varastopaikoittain
• Optimoinnin tarkentamiseksi uusia suodattimia
• Tehokkuuden seurantaan tarkempia mittareita

Ota yhteyttä, jutellaan lisää, miten Talk’nPick & Tools voisi tehostaa teidän varastotoimintojanne.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.