Nano Finland Oy

Nano Finlandin pienvarastojen kustannukset kuriin –
ratkaisuna Talk’n’Pick Lite

cropped-Logo-pdf1

Nano Finland on Suomessa edelläkävijä nanoteknologiaan perustuvien pinnoitteiden pelikentällä. Palveluihin kuuluvat märkätilojen monivaihepesut ja pinnoitukset, sekä pintoihin liittyvät kunnostus-, suojaus-, ja korjaustyöt.

Irti manuaalisesta varastonhallinnasta

Devoca varaston lukulaite 185 NETTI

Nano Finlandin keskusvaraston hallinta on ollut tähän saakka pitkälti manuaalista. Liiketoiminnan kasvaessa ja varaston laajentuessa tarvittiin varastonhallinnan toimintoihin lisää reaaliaikaisuutta, mm. varastosaldojen osalta.

“Varaston perustaminen ja tuotteiden inventointi sujut hetkessä. Varastosta otot, hyllytykset ja inventoinnit hoituvat nyt keneltä tahansa helposti ja vaivattomasti käyttäen puhelimen sovellusta”, kertoo Mirko Balvik Nano Finlandilta. 

Haasteena kehitysinvestoinnin kustannukset

Devocalta löytyi ongelmaan nopea ja kustannustehokas ratkaisu. Erityisesti pienvarastoille suunniteltu Talk’nPick Lite varastonhallintaratkaisu. Talk’nPick Lite on nopeasti käyttöönotettava ja taipuu tarvittaessa moneen sekä helpottaa tärkeitä varastotoimintoja, hyllytystä, keräystä ja inventointia.

Talk’n’Pick Lite käyttöönotossa Nano Finland toimitti Devocalle tuotekuvaukset ja -kuvat, jotka tallennettiin pilvipalveluun. Paluupostissa toimitettiin NFC-tunnisteet tuotteista kuvineen, hyllynreunuslistat sekä Devocan Talk’n’Pick sovellus asennettavaksi puhelimeen. Yhteys verkkoon syntyy joko mobiiliverkon tai WiFi-verkon kautta.

Devoca varaston lukulaite 191 NETTI

Käyttäjäystävällinen ratkaisu

netti

Ratkaisuna Talkn’Pick Lite on nopeasti käyttöönotettava pienvarastojen sähköinen hallintaratkaisu. Vältät raskaat projektit, monimutkaiset asennukset tai pitkät käyttökoulutukset. Varaston käyttäjälle kaikki tarvittava löytyy omasta puhelimesta – yksinkertaisesti ja helposti. Yritykselle investointi on nopea sekä kustannustehokas.Ratkaisun ydin on varaston tarpeisiin räätälöity sovellus ja älypuhelin, jota käytetään sopivalla yhdistelmällä eri rajapintoja

Sujuva käyttöönotto

Käyttöönotosta Mirko mainitsee erityisesti ratkaisun käyttäjäystävällisyyden: “Loppukäyttäjät omaksuivat käytön muutamassa minuutissa”. Mitään erityista käyttökoulutusta ei tarvita.

Käyttäjä kirjautuu puhelimen sovellukseen, sitten luetaan varastotunniste siten, että viedään puhelimen takaosa riittävän lähelle NFC-tunnistetta ja sen jälkeen käyttäjä lukee tuotetunnisteen ja tarpeesta riippuen, joko kerää, hyllyttää tai inventoi tuotteet syöttämällä määrät sovellukseen. Siinä kaikki.

Devoca varaston lukulaite talknpick lite 1

Lue myös

Tutustu myös muihin asiakkaisiimme

staples logo

Staples Oy

Staples on suuri kansainvälinen työympäristöjen kokonaisratkaisujen toimittaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat lähestulkoon kaikki toimistoissa, päiväkodeissa ja kouluissa käytettävät tarvikkeet, välineet sekä huonekalut.


Tutustu

Makela alu 4

Mäkelä Alu Oy

Mäkelä Alu Oy valmistaa alumiiniprofiileja. Perinteinen perheyritys laajentaa toimintaa Voikkaalle vanhan paperitehtaan tiloihin, johon on valmistunut uusi maalaamo, varasto ja lähettämö.


Tutustu

devoca ikoni

Varaston kehitysinvestoinnit kuriin

Talk’nPick Lite tuo monenlaisia hyötyjä varastotoiminnoille. Reaaliaikaisten toimintojen myötä varaston kiertonopeus paranee, paperipohjaisista varastonhallinnan töistä päästään eroon, tuotteiden saldotarkkuus ja saatavuus paranee sekä monia toimintoja voidaan automatisoida.


Ota yhteyttä