Staples Oy

Pienvarastojen kehittämistä Devocan ratkaisun avulla

staples logo

Staples on suuri kansainvälinen työympäristöjen kokonaisratkaisujen toimittaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat lähestulkoon kaikki toimistoissa, päiväkodeissa ja kouluissa käytettävät tarvikkeet, välineet sekä huonekalut.

Yrityksen suuri logistiikkakeskus sijaitsee Tuusulassa ja sen toimintaa tukee kattava verkkokauppa. Pieniä satellittivarastoja yrityksellä on maanlaajuisesti yli tuhat.

Reaaliaikainen ratkaisu

”läpinäkyvyys parantaa prosessien toimintaa ”

Pienien satelliittivarastojen täyttöpalvelutoimintojen hallintaan tarvittiin uusi kustannustehokas ja reaaliaikainen hallintaratkaisu jo käytössä olevan vanhenevan laitekannankin takia.  

Älypuhelinsovellus apuna luku-ja täyttötöissä

Ratkaisun toimittajaksi valittiin Devoca Oy, jonka uusi älypuhelinsovellus tarjoaa helppokäyttöiset sekä laajat ominaisuudet, mm. luku- ja täyttötoiminnot. 

Satelliittivarastojen reaaliaikaisen hallinnan mahdollistava ratkaisu on integroitu Staples’in ERP-järjestelmään.

Valikko

Lue myös

Tutustu myös muihin asiakkaisiimme

cropped Logo pdf1

Nano Finland

Nano Finlandin pienvarastojen kustannukset kuriin - ratkaisuna Talk'n'Pick Lite

collico logo 400

Collico Oy

Collico Oy on päivittäistavaroiden logistiikkaan erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa varastointi- ja keräilypalvelua teollisuuden sekä verkkokaupan erilaisiin tarpeisiin.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Reaaliaikaisuus, helppokäyttöisyys ja etähallinta – nämä asiat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme tilaus-, toimitus- ja hyllytystoimintoja monin tavoin.