Rotator – teknistä ylivoimaa jo yli 60 vuotta

07c27c30 rotator logo

Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa jo vuodesta 1954 lähtien. Rotatorille on tärkeää, että asiakas saa varmatoimisen sekä tehokkaan ratkaisun luotettavine jälkipalveluineen kaikkialle Suomessa.

Vantaalla sijaitsevan varaston toimintoja kehittämällä aiemmasta paperipohjaisesta keräilystä digitaaliseksi ratkaisuksi, saavutettiin kustannustehokkuutta, tarkkuutta sekä käyttäjille mielekkyyttä toimintojen hoitamiseen.

Talk’nPick ratkaisu hoitaa kaikki varaston toiminnallisuudet (vastaanotto, hyllytys, sisäiset siirrot, keräys ja kiertävä inventointi ) sekä  hylly- ja tuotetarrojen tulostuksen.

Keräyksen aikana tiedot syötetään sovellukseen, jonka jälkeen kuljetusten tilaus hoituu automaattisesti, kuten myös pakettikorttien ja lähetysluetteloiden tulostus. 

Ratkaisun laitteistona Rotatorilla on käytössä kämmentietokoneet ja älypuhelimet.  Käyttäjälleen Talk’nPick ratkaisu helpottaa työtä siten, että molemmat kädet vapautuvat varaosien ja tarvikkeiden keräämiseen varastohyllyiltä. Talk’nPick ratkaisu on myös käyttäjäystävällinen siten, että ratkaisua on mahdollista käyttää multimodaalisesti, eli kerääjä voi itse päättää hänelle sopivimman tavan tehdä keräystöitä. Hän voi valita tuotteiden skannauksen, puheohjauksen tai hän voi syöttää sovelluksen vaatimat tiedot suoraan puhelimeen näppäillen. 

Talk’nPick ratkaisu on reaaliaikainen, jolloin saldot ovat reaaliaikaisia, eikä tiedonsiirtoon tarvita enää erillisiä toimenpiteitä. 

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.