Rotator – teknistä ylivoimaa jo yli 60 vuotta

Rotator on yksi kokeneimmista ja vakiintuneimmista koneiden maahantuonti- ja jälkipalveluyrityksistä Suomessa jo vuodesta 1954 lähtien. Rotatorille on tärkeää, että asiakas saa varmatoimisen sekä tehokkaan luotettavine jälkipalveluineen kaikkialle Suomessa.

Vantaalla sijaitsevan varaston toimintoja kehittämällä aiemmasta paperipohjaisesta keräilystä digitaaliseksi ratkaisuksi, saavutettiin kustannustehokkuutta, tarkkuutta sekä käyttäjille mielekkyyttä toimintojen hoitamiseen.

Keräystoiminnot suoritetaan nyt Devocan Talk’nPick ratkaisulla, jolloin kerääjien molemmat kädet vapautuvat varaosien ja tarvikkeiden keräämiseen varastohyllyiltä. Talk’nPick ratkaisu mahdollistaa multimodaaliset toiminnot, jolloin kerääjä voi itse päättää hänelle sopivimman tavan tehdä keräystöitä. Hän voi valita tuotteiden skannauksen, puheohjauksen tai hän voi syöttää sovelluksen vaatimat tiedot suoraan puhelimeen näppäillen. Työ tule sujuvammaksi ja sitä kautta tehokkaammaksi, sillä ratkaisu on reaaliaikainen eikä tiedonsiirtoon enää erillisiä vaiheita tarvita.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.