Päätelaitteiden windows tuki heikkenee

Mobiililaitteiden windowsin tuki heikkenee

Microsoft on lopettamassa tukensa Windows Mobile käyttöjärjestelmälle vuosien 2018-2020 välisenä ajanjaksona. Käsipäätteiden päivittämiselle tulee siis melkoisen kiire ja vaihtoehtoja kannattaa miettiä huolella. Mahdollinen päivittäminen Windows 10:een vaatii monissa tapauksissa myös päätteiden uusimista, jolloin kannattaa tutkia myös vaihtoehtoisten ratkaisujen tarjonta. Päätöksen johdosta Android vahvistanee edelleen johtoasemaansa teollisten järjestelmien alustana. 

20170811warehouse systems
Päätelaitteiden windows tuki heikkenee 2
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.