Miten tehostaa varaston toimintaa digitaalisella varastoratkaisulla?

Pidimme webinaarin varastojen toimintaan kohdistuvista haasteista 15.3. Rauhalan kanssa.

Tänä päivänä haasteet varastoissa liittyvät tehokkuuteen, saldojen reaaliaikaisuuteen ja toimintojen nopeuteen. Vanhat toimintatavat eivät enää ole tätä päivää ja niinpä tarvitaankin kehittämistoimenpiteitä.

Markkinoilla on tarjolla mitä moninaisimpia vaihtoehtoja varastotoimintojen digitalisoimiseksi: kokonaisvaltainen varaston automatisointi, varastotoimintojen digitalisointi WMS tai WES ratkaisuilla tai sitten nykyisten prosessien kehittäminen.

Digitalisoimalla varastotoiminnot saavutetaan taloudellisestikin mitattavia hyötyjä toimintojen tehostamiseen ja tarkentamiseen.  Työtehtävät tehostuvat merkittävästi ja tarkkuus paranee huomattavasti virheiden vähennyttyä.

Katso webinaari tai tutustu materiaaliin.

Ota yhteyttä, mikäli haluat kehittää varastotoimintoja kanssamme.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.