Devocan nuoret devaajat

Esittelyssä Devocan kova devaajakolmikko

Leevi aloitteli yrityksessämme softakehittäjänä syksyllä 2019. Aamu alkaa kahvikupillisella ja päivän tehtäviä pohtiessa. Pääsääntöisesti työtehtävät käsittävät sekä Android mobiilikehitystä että testaamista. Vapaa-ajan harrastuksina ovat boulderointi ja frisbeegolf.  Tulevaisuuden haaveina on mm. omistusasunto yhdessä kihlatun Emman kanssa.

Devocan devaajat Leevi
Devocan nuoret devaajat 4

Emil tuli taloon Contact Forum messujen kautta softakehittäjäksi. Emilin toimenkuva Devocalla on varsin laaja; fullstackista sovelluskaupan hallintaan ja sen lisäksi erilaisia projekteja. Emil ja hänen Iitu-kihlattunsa harrastavat yhdessä monipuolista liikuntaa, joten erilaiset Espoon liikuntapaikat ovat tulleet hyvinkin tutuiksi. Emil myös esiintyy Devocan videoissa, joten hän on Devocan virallinen mannekiini.

Devocan devaajat Emil
Devocan nuoret devaajat 5

Mikael on Devocan Seinäjoen etätoimiston ohjelmistokehittäjä.Toimenkuvana on sovellusten ja pilvipalvelujen rajapinnan kehittäminen. Erityisesti hän pitää ongelmien ratkaisuun liittyvistä haasteista ja uusien ominaisuuksien kehittämisestä. Mikael käy toimistollamme Espoossa muutaman kerran kuukaudessa – hankaluutena hän mainitsee toisinaan etätyön tuoman yksinäisyyden. Toisinaan työ ja harrastus käyvät vapaa-ajallakin käsikädessä, mutta aikaa löytyy myös maastopyöräilylle ja jousiammunnalle.  

Devocan devaajat Mikael
Devocan nuoret devaajat 6
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.