Asiakastilaisuus Medifonilla

Miksi TalknPick on markkinoiden tehokkain keräysratkaisu?

Devoca järjesti Espoossa asiakastilaisuuden, jossa oli mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin toiminnallisuuksiimme käytännön varastoympäristössä ja toteamaan ratkaisun tehokkuus ja tarkkuus. Kiitokset vieraillemme ja isännällemme Jyrki Ristiselle Medifon Oy.

Kiinnostavissa keskusteluissa todistimme normaalien älypuhelinten kestävän erinomaisesti varastotyössä ja korvaavan kalliit sekä kömpelöt teolliset käsipäätteet. Monelle vieraalle tuli yllätyksenä kattavat ominaisuudet, joilla puhelin hoitaa varaston kaikki toiminnot vastaanotosta, keräykseen, hyllytykseen ja inventointiin asti.

asiakastilaisuus medifon
Asiakastilaisuus Medifonilla 2

Kustannustehokkuutta ja varmuutta tuo myös mobiiliverkon ja oman verkon yhdistelmä. Esimerkiksi Medifon käyttää sovellusta pelkästään mobiiliverkon avulla, jolloin investoinnin sisäverkkoon voi jättää tekemättä. Tekijöiden helppokäyttöiseksi kehuma ratkaisu mahdollistaa itsenäisen työskentelyn jo 3-4 keräyskierroksen jälkeen.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.