Terveiset LogiMAT 2022 messuilta Saksan Stuttgartista! 

Logimat

Vierailumme LogiMAT messuilla osoittautui enemmän kuin hyödylliseksi. Messut olivat valtavat! 10 hallia täynnä standeja materiaalinkäsittelystä ja varastointitekniikoista lastausjärjestelmiin, keräilyratkaisuihin, ohjelmistoihin, robotti- ja automaatioratkaisuihin ja aina kuljetuskalustoon asti. Nähtävää oli niin paljon, että päivässä eikä kahdessa kaikkeen ehtinyt mitenkään paneutua.

 Kiinnostavaa Suomen näkökulmasta oli webinaareissa ja keskusteluissa paljonkin pohdittu manuaalisen keräämisen tehostaminen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että puhekeräyksen edut, töiden sujuvuus puhetta käyttäen ja ratkaisun jouhevuus on selkeästi huomattu. Uudentyyppiselle puhekeräysratkaisulle keräysratkaisuna näyttäisi hyvinkin olevan markkinoilla tarvetta.

Kontaktointi alan ihmisten kanssa on messujen parhaimpia anteja. Yhdessä pohdimme juuri manuaalisen keräämisen tehostamisen vaihtoehtoja. Oli hienoa esitellä Devocan Talk’nPick puhekeräysratkaisu, joka on nopea, helppo, tehokas ja Euroopan näkökulmasta todella taloudellinen. Ratkaisun alhainen investointitarve, laiteriippumattomuus (jopa edullinen älypuhelin on riittävä) ja helppokäyttöisyys selkeästi puhuttelivat yleisöä.

Tuliaisiksi messuilta tuli uusia kontakteja, paljon uusia ideoita hahmoteltaviksi ja ennen kaikkea käsitys tulevista trendeistä, sekä minne logististen ratkaisujen pyörät pyörivät tänään ja huomenna.

Logimat 2
devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.