LogiMat käynnistyy Saksassa – Talk’nPick mukana messuilla

Intralogistiikan LogiMat messut avaavat ovensa vihdoin parin vuoden tauon jälkeen Stuttgartissa 31.5. – 2.6.2022.

Meillä Devocalaisilla on suuria odotuksia messutarjonnasta, sillä LogiMAT messut tarjoavat kattavan katsauksen alan kaikista teemoista hankinnasta tuotantoon ja toimituksiin. 1500 näytteilleasettajaa ympäri maailman esittelee innovatiivisia teknologioita, tuotteita, järjestelmiä ja ratkaisuja sisälogistiikan prosessien ja kustannusten optimointiin. 

Messuilla keskitytään teknologioihin, jotka tarjoavat ratkaisuja intralogistiikkaan. Reaaliaikainen kokonaisratkaisu on kustannustehokas ja järjestelmien integroitavuus tehostaa ja nopeuttaa prosesseja.  

Näytteilleasettajien ratkaisuista meitä kiinnostavin on Arvato Systemsin WMS, joka tarjoaa SCM- ja logistiikkaratkaisuja liiketoimintaprosessien saumattomaan hallintaan. Suuri saksalainen rakennusalan yritys Bünte Gmbh on hiljattain pilotoinut Arvato WMS + Talk’nPick kokonaisratkaisua varastoissaan.

Talk’nPick on toimialariippumaton ratkaisu

Talk’nPick on kustannustehokas ja käyttäjäystävällinen keräysratkaisu, joka tarjoaa multimodaalisesti käytettävän vaihtoehdon (puhe, skannaus ja näppäily) varastotyöntekijöille. Ratkaisu on reaaliaikainen ja se nopeuttaa selkeästi prosessien välistä tiedonsiirtoa, poistaa päällekkäisiä toimintoja ja mahdollistaa varaston reaaliaikaiset saldotiedot koko organisaatiolle.

Talk’nPick ratkaisu sopii keräilyintensiivisiin varastoihin riippumatta toimialasta. Asiakkaamme keräävät ratkaisullamme mm. varaosia, elintarvikkeita ja kalastustarvikkeita.

Katso referenssejämme, sekä tutustu Talk’Pick ratkaisuumme ja totea miten helppoa varastotöiden tekeminen voi olla.

Ota meihin yhteyttä, ja niin keskustallaan ratkaisumme soveltuvuudesta teidän varastoonne.

Katso lisää Logimat messujen tarjonnasta ja seuraa messu-uutisiamme.

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilatessasi uutiskirjeemme, liityt postituslistallemme ja varmistat, että saat tuoreimmat kuulumiset ja tiedot ajankohtaisista uutisistamme suoraan sähköpostiisi.