Varaston tehostaminen on syytä aloittaa kalleimmasta kuluerästä - varastokeräilystä

Ratkaisu nopeaan ja edulliseen varaston tehostamiseen - Talk'nPick

Talk'nPick ratkaisun avulla tarvitset jopa 40% vähemmän henkilöstöresursseja

Varaston tehostaminen on helppo toteuttaa hybridi-keräilyjärjestelmän avulla. Se nopeuttaa manuaalista varastotyötä käyttämällä puettavia työvälineitä ja työtä nopeuttavaa puheohjausta. Keräilytieto saadaan kaikkein tehokkaimmalla tavalla, puhuttuna ja tehtävä kuitataan puheella – liikkeen pysähtymättä. Koska kädet ja silmät ovat vapaana, ei aikaa hukkaannu päätteiden tai papereiden edestakaiseen esilleottoon eikä niiden selaamiseen ja näppäilemiseen. Parhaissa tapauksissa, joissa on siirrytty paperilistojen käytöstä ja on voitu hyödyntää myös monikeräystä, varaston tehostaminen onnistui lisäämään keräilyrivejä jopa yli 100% per tehty työtunti.

Puhekeräily varaston tehostaminen apuna

Varasto tehostuu tehokkaammilla työkaluilla

Puheohjattu hybridikeräily on helpoin tapa varaston tehostamiseen

Varaston tehostaminen Talk’nPickin avulla on huomattavasti miellyttävämpää kuin perinteinen äänikeräily. Työntekijä ei ole pakotetusti pelkän puheen varassa vaan hänellä on vapaus käyttää kulloinkin tehokkainta tapaa tehdä työtään ja hänellä on kattava yleiskuva työstään kyynärvarteen puetun päätteen käyttöliittymän ansiosta.  Sormeen tai kämmenselkään puettu viivakoodinlukija tekee viivakoodien luennasta ja eräseurannasta helppoa, nopeaa ja luetettavaa. Keräilytehtävän tiedot ja visuaaliset ohjeet voi aina myös vilkaista käsivarren päätteestä, lisäohjeet ja tulostukset hoituvat kätevästi käyttöliittymällä. 

Integroituu olemassaolevaan erp/wms-järjestelmään

Talk’nPickillä voidaan hoitaa myös lähetystoiminnot, vastaanotto, sisäiset siirrot ja inventointi. Tieto pysyy koko ajan oikeellisena ja reaaliaikaisena modernin ja tietoturvallisen REST API -rajapinnan avulla, jonka kautta järjestelmä integroituu kaikkiin tunnetuimpiin ERP/WMS-järjestelmiin. Talk’nPick voi toimia myös automaation rinnalla tai suorassa WMS:n rivikohtaisessa ohjauksessa.

Jopa automaation tasoista tehoa

Varaston tehostaminen ilman valtavia investointeja automaatioon onnistuu Talk’nPickin avulla. Asiakkaamme ovat saavuttaneet rutiinininomaisesti jopa yli 220 tuotetta tunnissa keräilytehokkuuksia. Tämä tahti haastaa jopa automaation, lisäksi takaisinmaksuaika on lyhyt, ilman liiketoimintatariskejä.

Keräystehokkuus
1
Tuotetta tunnissa
WMS

Varaston kustannussäästö tulee useista tekijöistä

Nopea takaisinmaksuaika

Talk’nPick on kustannustehokas ja helposti käyttöönotettava järjestelmä varaston työn ohjaamiseen. Koska käyttöönotto ja laitteisto ovat edullisia, on takaisinmaksuaika tyypillisesti alle puoli vuotta. 

Nopea perehdytys

Työntekijät oppivat Talk’nPickin käytön alle puolessa tunnissa. Jo parin tunnin perehdytyksen jälkeen työtekijä voi työskennellä itsenäisesti. Aplikaatio on intuitiviinen ja helppokäyttöinen ja sieltä löytyy lisää ohjeita käyttöön. 

Edullinen laitteisto

Talk’nPick on täysin laitteistoriippumaton.  Sen kanssa voidaan hyödyntää olemassaolevia Android -käsipäätteitä tai vaikka edullisia älypuhelimia. Varaston tehostaminen onnistuu ilman kalliita laitteistoinvestointeja tai kehitysprojekteja.

03.vastaanotto m

Vastaan­otto

02 hyllytys m

Hyllytys

01.kerays m

Keräys

06.multimodaalinen kaytto m

Multi­modaalinen

04.sisaiset siirrot m

Siirrot

05.inventointi m

Inventointi

Nopeampi tapa tehdä keräilyä kuin käsipäätteet

Vähintään 8 sekuntia per rivi nopeampi

Varaston tehostamisessa keräilyrivien määrä on varaston tärkeimpiä mittareita. Kehittyneetkään WMS- järjestelmät tai töiden optimointi eivät tehosta varsinaista työntekoa.

Kädessä pidettävät päätteet ja viivakoodinlukijat tai keräilyvaunussa kiinnitettynä oleva tabletti eivät ole optimaalisia manuaalisen työskentelyn kannalta, koska niiden käsittely vaatii useita ylimääräisiä työvaiheita verrattuna Talk’nPickkiin. 

Toimii kuin junan vessa.

Harri Kujala,
LTP-Logistics

Keräily tehostui 40% ja virheet käytännössä loppuivat.

Jyrki Ristinen,
Medifon Oy

Toimii huomattavasti paremmin kuin nyt käyttämämme perinteinen äänikeräily

pilottiasiakas,
elintarviketeollisuus