Clicky

digitaalinen työkalu, kaapeleiden merkintä

Ratkaisuistamme hyötyvät useat toimialat.

Toimialat

Ratkaisumme soveltuvat kaiken tyyppisille yrityksille, joilla käsien ja silmien vapauttaminen tiedon vastaanottamisesta, syöttämisestä ja hallinnasta mahdollistaa nopeamman ja tarkemman työskentelyn.

Keskeisimmät asiakastoimialat ratkaisuillemme löytyvät varastonhallintaa, keräilyä ja inventointia vaativat toimialat sekä merkintää suorittava teollisuus, kuten sähköurakointi ja sähkö- ja elektroniikkateollisuus. Tarrojen tulostamisen tarve on kuitenkin hyvin yleinen ja siksi tarve toimialan lisäksi liittyneekin kentällä, liikkeessä tai teollisissa olosuhteissa tapahtuvan tiedon hallinnan tai tulostamisen tarpeeseen.

 

 

Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat oman alansa edelläkävijöitä ympäri Suomea.  Alla muutamia esimerkkejä  käyttäjistämme.

 

Satmatic Oy, Yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. Ulvilassa ja Keravalla työskentelee lähes 100 henkilöä. 

 

Etelän Sähköpalvelu Oy,  Luotettavaa ja ammattitaitoista sähköurakointia sekä sähkö- ja tietoliikenneasennusta Uudenmaan alueella.

Tampereen automaatiosähkö Oy, Täyden palvelun automaatiotoimittaja. Sähkö- ja automaatiourakointia, pneumatiikka- ja kenttäkoteloiden sekä sähkö- ja automaatiokeskuksien valmistaminen sekä kattavat suunnittelupalvelut erilaisia automaatioprojekteja varten. Laadukasta, luotettavaa ja joustavaa palvelua nopeallakin aikataululla - Tampereelta ympäri maailman.

Peartek Oy, Automaatiotekniikan projekti- ja palvelutoimittaja. Asiakkaita ovat teollisuus, kunnat ja kaupungit, vakuutusyhtiöt sekä jossakin määrin myös yksityisasiakkaat. Palveluihin kuuluvat mm. automaatio, sähkötyöt, pneumatiikka, hydrauliikka, mekaniikka ja keskusvalmistus.

 

Kuvia