Talk’nPick teknologiaa Suomesta Irlantiin! / Talk’nPick technology from Finland to Ireland!

All Ireland Warehousing Association (AIWA) on julkaissut sivuillaan 24.11. 2021 artikkelin Talk’nPick keräysratkaisusta.

Tämä on merkittävä uutinen, sillä AIWA on yhdistys, jonka jäseniä ovat Pohjois-Irlannin ja Irlannin varastoinnin- ja logistiikka- alan yritykset. AIWA:n jäseniä ovat myös jälleenmyyjät ja valmistajat, joilla on omaa varasto- ja jakelutoimintaa. Lue lisää AIWA:sta täältä.

Tämän uutisen julkaisun myötä Devocan Talk’nPick ratkaisu saa näkyvyyttä alan keskeisten toimijoiden keskuudessa. Uutinen on varsin kattava läpileikkaus Talk’nPick ratkaisusta ja sen erinomaisista ominaisuuksista varastotöiden tehostamiseen ja tarkentamiseen. 

Lue koko uutinen (englanniksi) ja katso Talk’nPick video täältä

The All Ireland Warehousing Association (AIWA) has published on its website 24.11. 2021 article on the Talk’nPick picking solution.

This is significant news, as AIWA is an association of members from the Warehousing and Logistics companies in Northern Ireland and Ireland. AIWA members also include resellers and manufacturers with their own warehousing and distribution operations. Read more about AIWA here

With the release of this news, Devoca’s Talk’nPick solution is gaining visibility among key players in the industry. The news is a comprehensive  description of the Talk’nPick solution and its excellent features for streamlining and refining warehouse work.

Read the full news (in English) and watch the Talk’nPick video here. 

devoca-ikoni

Kumppaninne varaston digitalisointiin

Edellämainitut asiat ovat Devocalla tuttuja ja olemme monessa varastossa niitä ratkaisseet. Parhaimmillaan varaston nopeus on kasvanut 40% ja tarkkuus parantunut 70% ja kaikkia edellämainittuja asioita olemme pystyneet kohentamaan Devocan ratkaisujen avulla. Niillä mm. optimoimme keräystä, vastaanottoa ja hyllytystä monin tavoin.

Ratkaisumme mahdollistavat jatkuvan inventaarion, dynaamisen varaston, kuljetun automaattisen hallinnan. Ja mikä parasta niin takaisinmaksuaika on usein alle vuosi. Aloita nettikauppavaraston kehittäminen tästä painikkeesta tai ota meihin suoraan yhteyttä ja kerromme lisää.