Tehokkain keräilyjärjestelmä varastoon.

Varaston suurin kulu on keräily
Tehokas varastokeräily

Vaikuta suoraan varaston suurimpaan kuluerään

Talk’nPick tehostaa työntekoa jopa 8 sekuntia per keräilyrivi.

Suurin yksittäinen kuluerä sisälogistiikassa on työvoima. Kehittyneetkään WMS- järjestelmät tai töiden optimointi eivät tehosta varsinaista työntekoa.

Kädessä pidettävät päätteet ja viivakoodinlukijat tai keräilyvaunussa kiinnitettynä oleva tabletti tai pc eivät ole optimaalisia manuaalisentyöskentelyn kannalta.

3PL varaston keräilyjärjestelmä
Ajansäästö varastotyössä

Ratkaisu keräilytyön tehostamiseen

Kädet ja katse vapaana multimodaalisen, puettavan teknologian avulla

Työntekijän käyttöliittymä itse työhön on monikanavainen. Keräilytieto saadaan kaikkein tehokkaimmalla tavalla, puhuttuna ja tehtävä kuitataan puheella – liikkeen pysähtymättä.

Devoca 04 NETTI uusi kopio
Puettava varastopääte, sormiskanneri ja sankamikrofoni.

Lisää tehoa keskusvarastoon tai 3PL varastoon

Puheohjattu äänikeräily on tehokkain tapa tehdä keräilytyötä

Puheentunnistusteknologia on Devocan omaa kehitystyötä ja perustuu oppivaan neuroverkkoon. Multimodaalisuus ja foneemit tunnistava puheentunnistus tekevät Talk’nPickistä nopeamman ja miellyttävämmän kuin perinteinen äänikeräily. Se toimii paremmin melussa ja kiireessä. Keräilytehtävän tiedot ja visuaaliset ohjeet voi aina myös vilkaista käsivarren päätteestä.

Integroituu olemassaolevaan wms-järjestelmään

Modernin ja tietoturvallisen REST API -rajapinnan avulla järjestelmä integroituu kaikkiin tunnetuimpiin WMS-järjestelmiin. Talk’nPick voi toimia myös automaation rinnalla tai suorassa WMS:n rivikohtaisessa ohjauksessa.

Jopa automaation tasoista tehoa

Asiakkaamme ovat saavuttaneet rutiinininomaisesti jopa yli 220 tuotetta tunnissa keräilytehokkuuksia. Tämä tahti haastaa jopa automaation, lisäksi takaisinmaksuaika on lyhyt, ilman liiketoimintaantariskejä.

Keräystehokkuus
1
Tuotetta tunnissa
WMS

Lisää tehoa pieneen tai keskisuureen varastoon

Tehokas keräilyjärjestelmä ja työkaluja varaston hallintaan

Talk’nPick on kustannustehokas ja helposti käyttöönotettava järjestelmä pienen tai keskisuuren varaston työn ohjaamiseen. Työn ohjaamista voidaan tehdä tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, puheohjauksella tai tehokkaasti käsivarren päätettä ja sormiskanneria hyödyntäen.

Integroituu olemassaolevaan ERP- tai WMS-järjestelmään

Käytettäessä ERP-järjestelmää, tuo Talk’nPick WMS-järjestelmän kaltaisia lisätoimintoja varaston ohjaamiseen, optimointiin ja raportointiin. Talk’nPickillä hoidetaan myös fulfillment-toiminnot, vastaanotto, sisäiset siirrot ja inventointi. Näin tieto pysyy koko ajan oikeellisena ja reaaliaikaisena.
03.vastaanotto m

Vastaan­otto

02 hyllytys m

Hyllytys

01.kerays m

Keräys

06.multimodaalinen kaytto m

Multi­modaalinen

04.sisaiset siirrot m

Siirrot

05.inventointi m

Inventointi

Toimii kuin junan vessa.

Harri Kujala,
LTP-Logistics

Keräily tehostui 40% ja virheet käytännössä loppuivat.

Jyrki Ristinen,
Medifon Oy

Toimii huomattavasti paremmin kuin nyt käyttämämme perinteinen äänikeräily

pilottiasiakas,
elintarviketeollisuus

Lisää tehoa verkkokaupan varastoon

Tehoa ja paikkaansapitävää tietoa

Käyttäjämäärään perustuvan hinnoittelunsa ja kätevän käyttöönottonsa ansiosta Talk’nPick soveltuu myös verkkokauppojen käyttöön. Työnjohdon näkymä tuo lisäksi monia hyviä työkaluja varaston järjestämiseen ja raportointiin. Optimoidut keräityöt ja monikeräilytoiminto vähentävät työntekijän aikaa kuluttavat turhat askeleet minimiin, eikä tarroja ja lähetyslistoja tarvitse tulostella erikseen.

Integroituu olemassaolevaan verkkokauppa-alustaan

Valmiit integraatiot tunnetuimpiin verkkokauppa-alustoihin mahdollistavat kevyen käyttöönottoprojektin. NShift-integraatio poistaa tarpeen kuljetusten erilliselle tilaamiselle.