Clicky

Devoca

Pienvarastojen pikkujättiläinen

Uusi kustannustehokas ratkaisu pien-, kaupinta- ja työmaavarastojen hallintaan.

Talk'n'Pick Lite demopaketti

Devoca on kehittänyt markkinoiden nopeimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun pien- ja etävarastojen hallintaan - vastaanoton, keräilyn ja inventoinnin hoitaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja tehokasta.

Älypuhelin, Devocan Talk’nPick Lite ja NFC-tunnisteet yhdessä maksimoivat varastojenne kiertonopeuden ja saatavuuden. Helpon käyttöönoton ansiosta saatte investoinnin hyödyt irti nopeasti ja varmasti.

" Pelastuslaitokselle nopeutta ja käytön helppoutta "

”Varaston perustaminen on ollut helppoa; hyllynreunatunnisteiden asentaminen ja varaston alkuinventointi on ollut sujuvaa. Mobiilisovelluksen käyttöönotto sujui myös hyvin, varsinaista käyttökoulutusta ei ole tarvittu sovelluksen selkeyden takia ja heti käyttövalmis puhelin on saatavilla kaiken aikaa”, kertoo ensihoidon esimies Anniina Ahola Jokilaakson Pelastuslaitokselta.

Totea itse, miten helppoa etävarastojen hallinta on pelkällä älypuhelimella. Tilaa veloitukseton demopaketti, joka sisältää NFC-tunnisteet, hyllynreunalistan ja ohjeet. Lähetä meille sähköposti- ja toimitusosoitteesi, niin toimitamme sinulle demopaketin paluupostissa.